Deze kookworkshop hebben wij gehouden voor het directieteam van VanderPerk Groep uit Groot Ammers. Volgens de deelnemers was dit een bizar goede kookworkshop.
Onder leiding van chefkok Angelo Colombo werd er door de deelnemers een prachtig 5 gangen menu bereid, ondersteund met door Martino gekozen 6 verschillende Piemontese wijnen.
Aperitivo
Verschillende hapjes
Wijnkeuze : Cortese Frizzante 2017 | Claudia Mariotto
Antipasti
Bruschetta al peperone con bagna cauda
Bruschetta met paprika en een saus van bagna cauda
Wijnkeuze : Quattro Terre 2017 | La Meridana
Capesante su crema di zucca con gambero e pancetta croccante
Coquilles met pompoen, garnalen en krokante pancetta
Wijnkeuze : Langhe Arneis 2017 | Oliverio
Primo
Parmigiana di Melanzane
Aubergines met mozzarella, tomaten en parmezaanse kaas uit de oven
Wijnkeuze : Grignolino 2011 | Castello di Uviglie
Secondo
Spezzatino di cervo al vino rosso con polenta al tartufo
In rode wijn gestoofd hertenvlees met een polenta met zwarte truffel
Wijnkeuze : Langhe Nebbiolo 2011 | Oliverio
Dolci
Tortino piccante dal cuore caldo al cioccolato
Chocolade cake met warm en kruidig hart en ijs
Wijnkeuze : Birbet (brachetto | Ca'Rossa
Grazie mille! deelnemers voor jullie prettige gezelschap.
Wil je ook eens een 'La Cucina Piemontese" kookworkshop meemaken, neem dan een kijkje op
Saluti Angelo & Martino
Comments