top of page
Zoeken
Foto van schrijverMartin ten Donkelaar

La cucina Piemontese - secondi



In deze blog komt de secondi en de wijnkeuze aanbod, die wij tijdens onze kookworkshops van 2018 hebben toegepast. Wij hebben zoveel mogelijk gerechten uit de Piemontese keuken bereid, maar soms ook even uitgeweken naar andere regio's.

Wil je ook eens aan een kookworkshop mee doen bekijk dan hier het menu

 


Secondi



In rode wijn gestoofd hertenvlees met een polenta van truffel

Spezzatino di cervo al vino rosso con polenta al tartufo


Rollade van parelhoen, gevuld met room kaas en truffel in een saus van prosecco en grana padano, met geroosterde aardappelen

Rollata di faraona con robiola e tartufo nero di Norcia in salsa di prosecco e grana padano, servito con patate arrost


Jachtkip met champignons, tomaten, bospeen en aardappelen uit de oven

Pollo alla cacciatora


Kalfslende met parmaham, aubergines, paprika, courgette en aardappelen uit de oven Saltimbocca a la romana


Gegratineerde zalmforel filet met verschillende soorten noten, kruiden, gekarameliseerde bospeen en sjalot in kastanjeolie en aardappelen uit de oven

Filetto di trota salmonata gratinato servito con scalogne e carotine caramellate al miele di castogno



 

Wijnkeuze

Barbera d’Alba | Langhe Rosso super Piemonte | Ruchè di castagnole monferrato riserva | Barbaresco | Barbera d’Asti superiore Nizza | Barolo






 

Wil je ook eens aan een kookworkshop mee doen bekijk dan hier het menu


Un sacco di piacere di lettura e volentieri fino alla prossima volta

Saluti Angelo & Martino

0 opmerkingen

Comments


bottom of page