In deze blog komt de secondi en de wijnkeuze aanbod, die wij tijdens onze kookworkshops van 2018 hebben toegepast. Wij hebben zoveel mogelijk gerechten uit de Piemontese keuken bereid, maar soms ook even uitgeweken naar andere regio's.
Wil je ook eens aan een kookworkshop mee doen bekijk dan hier het menu
Secondi
In rode wijn gestoofd hertenvlees met een polenta van truffel
Spezzatino di cervo al vino rosso con polenta al tartufo
Rollade van parelhoen, gevuld met room kaas en truffel in een saus van prosecco en grana padano, met geroosterde aardappelen
Rollata di faraona con robiola e tartufo nero di Norcia in salsa di prosecco e grana padano, servito con patate arrost
Jachtkip met champignons, tomaten, bospeen en aardappelen uit de oven
Pollo alla cacciatora
Kalfslende met parmaham, aubergines, paprika, courgette en aardappelen uit de oven Saltimbocca a la romana
Gegratineerde zalmforel filet met verschillende soorten noten, kruiden, gekarameliseerde bospeen en sjalot in kastanjeolie en aardappelen uit de oven
Filetto di trota salmonata gratinato servito con scalogne e carotine caramellate al miele di castogno
Wijnkeuze
Barbera d’Alba | Langhe Rosso super Piemonte | Ruchè di castagnole monferrato riserva | Barbaresco | Barbera d’Asti superiore Nizza | Barolo
Wil je ook eens aan een kookworkshop mee doen bekijk dan hier het menu
Un sacco di piacere di lettura e volentieri fino alla prossima volta
Saluti Angelo & Martino
Comments